Pieksämäen
Isännöintitoimi Oy

Taloyhtiön sivut

Kirjaudu taloyhtiösi kotisivuille yllä olevasta linkistä. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia saat ne isännöintitoimistosta.

 

LYHYESTI PIEKSÄMÄEN ISÄNNÖINTITOIMI OY

 Pieksämäen Isännöintitoimi on aloittanut toimintansa tammikuussa 2016 ja työntekijöitä on tällä hetkellä kolme.

Pieksämäen Isännöintitoimi Oy:n toimialaan kuuluu mm. hallinnollinen isännöinti, taloyhtiöiden kirjapito, peruskorjaushankkeiden läpivienti ja siihen liittyvät taloudelliset tehtävät sekä sopimus asioissa asiakasyhtiöiden edunvalvonta ja kiinteistöjen teknisen- ja toiminnallisen kunnon ylläpidon tehtävät.

Isännöitsijä Mika Pesoselle on parinkymmenen vuoden kokemus asunto-osake- ja kiinteistö osakeyhtiöiden isännöinnistä, johtamisesta ja peruskorjaushankkeiden läpiviemisestä. Hänellä on alalle kolme tutkintoa, isännöitsijän ammatti tutkinto ( IAT ), isännöitsijän pätevyys ( ITS ) ja laillistetun kiinteistövälittäjän tutkinto ( LKV ).

Kiinteistösihteerinä toimi Hanna Soininen ja hänellä on muutaman vuoden kokemus isännöintialalta.

Isännöitsijä Janne Kovanen on aloittanut  isännöinnin syksyllä 2021 ja samalla hän  opiskelee isännöitsijän ammattitutkintoa esedulla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pieksämäen Isännöintitoimi Oy:llä on yhteistyösopimus Pieksämäen Laskentasolmu Oy KLT:n kanssa ja tarvittaessa asiakasyhtiön kirjapito ja taloushallinto voidaan tehdä siellä.