Pieksämäen
Isännöintitoimi Oy

Taloyhtiön sivut

Kirjaudu taloyhtiösi kotisivuille yllä olevasta linkistä. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, tarvitset tunnistautumista varten pankki- tai mobiilitunnukset.

LYHYESTI PIEKSÄMÄEN ISÄNNÖINTITOIMI OY

 Pieksämäen Isännöintitoimi on aloittanut toimintansa tammikuussa 2016 ja työntekijöitä on tällä hetkellä kolme.

Pieksämäen Isännöintitoimi Oy:n toimialaan kuuluu mm. hallinnollinen isännöinti, taloyhtiöiden kirjapito, peruskorjaushankkeiden läpivienti ja siihen liittyvät taloudelliset tehtävät sekä sopimus asioissa asiakasyhtiöiden edunvalvonta ja kiinteistöjen teknisen- ja toiminnallisen kunnon ylläpidon tehtävät.

Pieksämäen Isännöintitoimi Oy sitoutuu noudattamaan hyvää isännöintitapaa ja isännöinnin eettisiä ohjeita päivittäisessä toiminnassa.

Isännöitsijä Mika Pesoselle on parinkymmenen vuoden kokemus asunto-osake- ja kiinteistö osakeyhtiöiden isännöinnistä, johtamisesta ja peruskorjaushankkeiden läpiviemisestä. Hänellä on alalle kolme tutkintoa, isännöitsijän ammatti tutkinto ( IAT ), isännöitsijän pätevyys ( ITS ) ja laillistetun kiinteistövälittäjän tutkinto ( LKV ).

Kiinteistösihteerinä toimi Hanna Soininen ja hänellä on muutaman vuoden kokemus isännöintialalta.

Isännöitsijä Tero Hänninen aloittanut työt syksyllä 2022. Terolla on kokemusta isännöintialalta kolme vuosikymmentä. Tutkinnot ovat IAT, ITS, AIT sekä IEAT.